Новина

26.06.2019 15:01 |


Звіт про стратегічну екологічну оцінку

Державне підприємство  „Соснівське лісове господарство” повідомляє про початок процедури обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану території для будівництва та обслуговування деревообробного комплексу в межах території ДП «Соснівське лісове господарство» (нижній склад) на території Соснівської селищної ради Березнівського району Рівненської області.

 Замовник звіту та орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування – Березнівська районна державна адміністрація.

Процедура громадського обговорення Звіту СЕО детального плану території триватиме 30 днів з дати опублікування оголошення в друкованих виданнях.

Розроблення документації здійснене відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” та Закону України „Про стратегічну екологічну оцінку”.

Зауваження та пропозиції від громадян будуть прийматися в приміщені Соснівської селищної ради за адресою: 34652, Рівненська обл., Березнівський р-н, смт. Соснове, вул. Шевченка, 5, тел.(0-3653)2-72-22 та Березнівської районної державної адміністрації за адресою 34600, Рівненська обл., м. Березне, вул.Київська,6, тел. (03653)5-41-90

З текстом Звіту про визначення обсягу СЕО можна  ознайомитися в приміщеннях Соснівської селищної ради і Березнівської районної державної адміністрації та веб-сайтах:

-          http://brrda.gov.ua/

-          http://sosnovedlg.org.ua/

-          sosnove.rvadmin.gov.ua

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – відсутня.

 

 
Файл для перегляду:
Звіт_про_екологічну_оцінку.PDF9.2 M